Νέος Κύκλος Μαθημάτων National Geographic: “Φωτογραφία από το Α ως το Ω” 1


Καλησπέρα σας 🙂

Από την ερχόμενη Τρίτη ξεκινάμε με την βοήθεια του κ. Τάσου Κυριακίδη σειρά μαθημάτων βασισμένα στην εκπληκτική σειρά του
National Geographic “Φωτογραφία από το Α ως το Ω”!

Η σειρά έχει λάβει πολλά και καλά σχόλια τόσο από επαγγελματίες όσο και ερασιτέχνες Φωτογράφους, πιστεύουμε πως με το πέρας των μαθημάτων θα έχουμε αποκτήσει εξαιρετική βάση στην τέχνη και τεχνική της φωτογραφίας.

Η σειρά αποτελείτε από 8 θεματικές ενότητες:

 1. ΜΕ ΤΟ ΜΆΤΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΆΦΟΥ
 2. ΣΥΝΘΈΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΙΚΌΝΑ
 3. ΔΙΑΛΈΓΟΝΤΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΉ ΜΗΧΑΝΉ
 4. Η ΣΩΣΤΉ ΧΡΉΣΗ ΤΟΥ ΦΑΚΟΎ
 5. ΠΑΊΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ
 6. Η ΕΠΙΛΟΓΉ ΤΟΥ ΜΈΣΟΥ
 7. ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΤΎΧΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ
 8. ΝΈΟΙ ΟΡΊΖΟΝΤΕΣ

Από το εξώφυλλο: Ποιος είναι ο κατάλληλος φακός για κάθε περίσταση; Πώς θα εκμεταλλευτώ το φως για να έχω καλύτερα αποτελέσματα; Ποιος είναι ο απαραίτητος εξοπλισμός ενός καλού φωτογράφου; Πώς θα συνθέσω καλύτερα την εικόνα και πώς θα καδράρω σωστότερα το θέμα μου; Αυτές και πολλές άλλες απορίες έρχονται να λύσουν τα CD-ROM της σειράς ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ:ΑΠΌ ΤΟ Α ΩΣ ΤΟ Ω. Γιατί ποιος θα μπορούσε να ξέρει καλύτερα τις απαντήσεις από το National Geographic; Το περιοδικό που έγινε γνωστό παγκοσμίως για τις εκπληκτικές φωτογραφίες του, οι οποίες με τρόπο μοναδικό εδώ και πάνω από έναν αιώνα αναδεικνύουν κάθε γωνιά του πλανήτη Γη. Οι φωτογράφοι του Geographic μοιράζονται την πείρα τους και μυστικά του επαγγέλματος με όλους εμάς, δίνοντάς μας συμβουλές για το πώς επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα είτε φωτογραφίζουμε ένα πρόσωπο, ένα τοπίο ή ένα μνημείο είτε επιχειρούμε εναέριες ή υποβρύχιες λήψεις. Κι όπως λέει ο φωτογράφος Σαμ Έιμπελ, η έντονη ανάμνηση που έχει από εικόνες που δεν κατάφερε να αιχμαλωτίσει με το φακό του είναι η μόνη διαβεβαίωση ότι “οι καλύτερες φωτογραφίες δεν έχουν τραβηχτεί ακόμα”. 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Νέος Κύκλος Μαθημάτων National Geographic: “Φωτογραφία από το Α ως το Ω”

 • ΝΙΚΟΛΑΣ

  γεια σας, θελω να ροτησω απο που μπορω να περαγγιλω τα DVD σας και ποσα στοιχιζουν
  σας ευχαρηστω