ΕxcursionsΕξορμήσεις


UCy Campus Bridge

Εξωτερική Νυχτερινή Φωτογράφιση από την Αερογέφυρα Πανεπιστημιούπολης. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε με τα φώτα των αυτοκινήτων.

Hippocampus Cruise

Η εξόρμηση στο πλοίο ‘Αναμνήσεις’ μαζί με το ναυτικό όμιλο “Ιππόκαμπος”, που μας φιλοξένησε στην παρέα του, ήταν μια ευχάριστη και ιδιαίτερα ξεχωριστή εμπειρία όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες μελών μας. Η εκδήλωση ήταν την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011 συνδυάστηκε με ψάρεμα καλαμαριών.

Kalopanagiotis

Το πρόγραμμα μας ήταν ως εξής: Πρώτος σταθμός το Μεταλλείο της Σκουριώτισσας. Στην συνέχεια πήγαμε στον Καλοπαναγιώτη όπου είδαμε μεταξύ άλλων το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Λαμπαδιστή και το Ενετικό Γεφύρι. Περπατήσαμε και μέσα στο χωριό για να δούμε και φυσικά να φωτογραφίσουμε την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των σπιτιών (για περισσότερες πληροφορίες http://www.kalopanayiotis.com). Στη συνέχεια θα κινηθήκαμε προς την Κακοπετρία. Εκεί θα γευματίσαμε και στη συνέχεια θα κάναμε μια βόλτα στην Παλιά Κακοπετρία.

Safari

Φωτογραφίες για υποστήριξη του Φιλοζωικού και Περιβαλλοντικού Ομίλου Πανεπιστημίου Κύπρου. Έχει εκδοθεί ημερολόγιο με γάτες προς πώληση με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των δραστηριοτήτων του Φιλοζωικού Ομίλου. Σκοπός του Ομίλου είναι η έμπρακτη και συστηματική προώθηση της προστασίας του περιβάλλοντος και των ζώων από την πανεπιστημιακή κοινότητα, προσβλέποντας στην ταυτόχρονη βελτίωση της ποιότητας ζωής στο Πανεπιστήμιο.

Water Sports

Περιλαμβάνει φωτογραφίες από Ιστιοπλοϊκές Εξορμήσεις και Καταδύσεις στις οποίες μέλη μας έλαβαν μέρος

CineClub

Ο Κινηματογραφικός Όμιλος, είναι το αποτέλεσμα,της προσπάθειας μιας μικρής ομάδας φοιτητών με μεράκι για τον κινηματογράφο, να βρουν μια στέγη για αυτή την μορφή τέχνης στο χώρο του Πανεπιστημίου Κύπρου.. Έτσι κάθε Τρίτη, στην αίθουσα ΧΩΔ02 Β205 στην Πανεπιστημιούπολη στην Αγλαντζία, στις 9 το Βράδυ, θα δείχνουμε ταινίες που μας αρέσουν, μακρυά από τα όρια και τους περιορισμούς που βάζουν οι ψευτοκουλτουριαραίοι που μονοπωλούν τα πολιτιστικά μας δρώμενα. Να σημειωθεί η μη κερδοσκοπική λειτουργία του ομίλου, και ότι οι προβολές είναι δωρεάν.

Theatrical Club

Από τις αρχές της ίδρυσης του, ο θεατρικός όμιλος υπήρξε ένα ζωντανό και δημιουργικό κομμάτι της φοιτητικής ζωής του Πανεπιστημίου Κύπρου.Ο Φωτογραφικός Όμιλος σε μια προσπάθεια του να ενισχύσει το έργο του προσπαθεί να διατηρήσει αναμνήσεις από πρόβες και παραστάσεις προβάλλοντας το δικό του αρχείο.

All Sorts of Events

Εδώ θα βάζουμε εκδηλώσεις που δεν διοργανώσαμε εμείς και πιθανό να μην έχουν τακτική συχνότητα ή οργανώνονται σπάνια.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *