ΕΡΑΝΟΣ για συλλογή τροφίμωνΕΡΑΝΟΣ για συλλογή τροφίμων


Να ενημερώσουμε τα μέλη μας ότι άυριο (στην Πανεπιστημιούπολη) και μεθαύριο (στα Κεντρικά) θα μαζεύονται τρόφιμα που δεν αλλοιώνονται, τα οποία θα αποσταλούν σε παιδιά στην Αθήνα τα οποία αντιμετωπίζουν σοβαρό προβλήμα πείνας.

Για λεπτομέρειες ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση.

Λιποθυμούν από την πείνα παιδιά στα σχολεία της ΑθήναςΕΡΑΝΟΣ

Ο Όμιλος Προσκοπισμού και Επιβίωσης διοργανώνει έρανο σε συνεργασία με την εκκλησιαστική Επιτροπή του ιερού ναού Αγίου Παντελεήμονος Αρχάγγελος-Μακεδονίτισσα με σκοπό να μαζευτούν τρόφιμα τα οποία να μην αλλοιώνονται (μακαρόνια, ρύζι, όσπρια συσκευασμένα, παιδικές τροφές, ζάχαρη, μπισκότα, λάδι, αλεύρι, παξιμάδια, τόνους, γάλα σε κονσέρβες, δημητριακά) για να σταλούν σε παιδιά στην Αθήνα.

Εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι οικογένειές τους έχουν καταγραφεί κρούσματα λιποθυμίας μαθητών εξαιτίας της ασιτίας. Τα παιδιά ψάχνουν στα σκουπίδια για να βρουν κάτι να φάνε, ενώ μητέρες σπεύδουν να παραδώσουν τα παιδιά τους σε ορφανοτροφεία, αφού αδυνατούν να τα θρεύσουν.

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν τρόφιμα τα οποία να μην αλλοιώνονται, θα υπάρχει τραπεζάκι τη Δευτέρα 28/11/2011 από τις 10:00-17:00 στην Πανεπιστημιούπολη μπροστά από τα ΧΩΔ01 και την Τρίτη 29/11/2011 από τις 10:00-17:00 στα Κεντρικά, στο Δράξασθε.

Για πληροφορίες: Ειρήνη Χαραλάμπους 99143527          “

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *